30 Ağustos 2015 Pazar

Pastel Profashion Matte Lipstick: 553 Chocolate


Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba! Bugünkü yazımda uzunca bir süredir neredeyse her gün kullandığım bir ruj olan Pastel Pro Fashion Matte serisinin 553 numaralı rujundan bahsedeceğim. Aslında ben bu ruju alalı ve kullanmaya başlayalı çok uzun zaman oldu hatta bitirdim! (Şu sıralar dibini fırçayla uyguluyorum eheh.) Fakat yazısını yazmaya bir türlü başlayamamıştım. Ürünün fotoğraflarını da gün ışığında değil; yapay ışıkta çekmek durumunda kalmıştım. O yüzden rengini fotoğraflarla çok iyi yansıtamayacak olsam da, elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.

















Öncelikle şunu söylemeliyim ki Pastel bu serisiyle çok başarılı bir işe imza atmış. Hem uygun fiyatlı, hem renkleri çok güzel hem de çok kalıcı bir seri. Ben nude ya da nude olmasa bile dudağımın renginden bir ton bile daha açık olan renkleri günlük kullanımda dahi sevmiyorum çünkü beni çok soluk gösteriyorlar. Eğer siz de benim gibi günlük bile olsa birazcık koyu renk rujlardan hoşlanıyorsanız 553'ü çok seveceğinizi düşünüyorum. Bu "chocolate" isimli ruj aslında pek de adı gibi çikolata renkli değil. Biraz kahverengilik, biraz kiremit tonları biraz da şeftali tonları içeren bence şahane bir renk. Sürümü oldukça kolay. Mat olmasına rağmen dudakları kurutmuyor, kremsi bir yapıda. Kalıcılığının ise fiyat/performans olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bir şeyler yediğimde/içtiğimde bile tamamen çıkmıyor fakat yine de gün içinde tazeleme ihtiyacı duyacağınız bir ürün. Yine de, güzel bir bazla uygulandığında birçok kalıcı ruja muadil olabileceğini düşünüyorum.

Ürünün ambalajı ise benim en çok beğendiğim şeylerinden biri. Mat, siyah, çok şık ve kaliteli bir ambalajı var. Kapağının çantada açılma vs. gibi sorunları yok. Bilmiyorum buna ne kadar önem verirsiniz fakat üzerindeki yazılardan tek bir harf bile silinmedi.


Bu seride toplam sekiz farklı renk var ve şu an kendi sitesindeki fiyatı 14.90 TL. Birçok kozmetik markette, indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata da satın alabilirsiniz. Okuduğunuz için çok teşekkürler, tekrar görüşmek üzere!